Post by utidrettode on Mar 15, 2022 14:07:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palielināšanas taustiņu kodi ▞▞▞
▞▞▞ Sky Force Reloaded 2022 version ▞▞▞
Nav slikti, noteikti ir glabāšanas laiks pēc trīs zvaigžņu līmeņiem, jo jūsu ieroči nav pietiekami jaudīgi, lai nogalinātu ienaidniekus ar pilnībā nolīdzinātu kuģi, burtiski jāiegādājas ieroči, lai pabeigtu līmeņus.
Man patika pirmais.. Otrais ir patīkams, bet vadība nav tik atsaucīga kā pirmajā.. Turklāt spēle nav savietojama ar s-pen, ko man ļoti patīk lietot ar pirmo versiju
man patīk idream spēles, taču tiek atinstalēta, jo pēdējā laikā manā Google fotoattēlā tiek veidotas kešatmiņas mapes no vienotības reklāmām. Katru dienu ir jāiet iekšā un jāizdzēš mapes. idream spēles šobrīd ir vienīgās manā telefonā.
Mantkārīgs mantkārīgs mantkārīgs. Man tas ir uz PS4, un tas ir lielisks laika slepkava. Un bija brīvs. Šī mobilā versija ir tik mantkārīga, ka liek gaidīt jauninājumu instalēšanu, lai gan esat nopelnījis nepieciešamās zvaigznes! Apkaunojoša mikro darījumu ēsmas taktika.
Es to neesmu spēlējis kādu laiku, taču atcerējos, ja nemaksā, lai gan tie nebloķē piekļuvi līmeņiem vai jauninājumiem, tie padara to tādu (vismaz kādā vēlākā spēles posmā), kas jums ir nepieciešams spēlēt līmeni 5 miljonus reižu, lai saņemtu jebkāda veida uzlabojumus. Tādējādi tas praktiski atkārtojas līdz ārprātam un/vai jums ir jāmaksā, lai tiešām justos kā pārspējāt spēli vai esat pietiekami spēcīgs, lai to paveiktu.
Turnīrs nav pieejams. Tas iestrēgst tukšā ekrānā, kad tiek lūgts pievienot 3 draugus.
Labs laiks, taču atkārtojamība nav gluži lieliska, kad esat sasniedzis spēles beigas (pilni jauninājumi + kolekcijas). Tomēr es to gaidīju, jo tā ir bezsaistes spēle par laiku. Man patika to spēlēt dažus mēnešus, un joprojām reti kad to ik pa laikam atveru, lai spēlētu vienu vai divas spēles.
Tikai vēlos, lai man nebūtu jāpelna būtībā katra medaļa, lai pārietu uz nākamo līmeni, ieročiem ir jābūt labākiem, lūdzu, dariet to, lai mēs varētu tos vairāk uzlabot, patīk spēle, bet tā ir ļoti smaga ( viena lieta, ko es daru mīlestība pret spēli), tā ir viena no labākajām spēlēm, ko esmu lejupielādējis, viņi ar to paveica lielisku darbu
Sky Force Reloaded ஆர்கேட் msou
Spēle ir lieliska, bet pārāk ierobežojoša. Tagad, lai atbloķētu 4. posmu, man ir vajadzīgas divas papildu medaļas un jāspēlē tie paši vecie posmi atkal un atkal!! Atjauninājums: diezgan ierobežojošs.. droši vien noņems
Spēle visu laiku avarē.
Man šķita, ka esmu jau pārskatījis šo lietotni. pārsvarā sūdzēties par reklāmām. 2x☆ reklāmas vairs nedarbojas. un šļakatas uznirstošās reklāmas pēc KATRA līmeņa ir kaitinošas. izņemot šo spēli, viss ir kārtībā. bet ar šiem naudas sagrābšanas neveiksmēm tas nostāda šo spēli vienā līmenī ar jebkuru citu viduvēju bullet hell no augšas uz leju šāvēja. nav īsti ko iestatīt augstāk.
Atkārtojas, bet jautri. Es novēlu, lai jaudas pieslēgumi nepazustu, ja jūs tos neizmantojat, tas ir kaut kā stulbi. Esmu spiests spēlēt vienā līmenī atkal un atkal. Tas ir arī ļoti smalks, ir nepieciešams ilgs laiks, lai izveidotu valūtu pat ar dubultotāju.
70% sava laika jūs skatīsities reklāmas. Kā atbildēja izstrādātājs, jūs varat atbrīvoties no reklāmām, bet, lai izbaudītu spēli, jums ir jāiegādājas arī lidmašīnu ģenerators un zvaigžņu dubultotājs. Es labprātāk iegādātos spēli bez ierobežojumiem, nevis spēlētu bez maksas atskaņotu projektu.
Viss ir labi un labi, bet laiks, kas nepieciešams vienas lidmašīnas ģenerēšanai, ir smieklīgs, piemēram, vienas lidmašīnas ģenerēšana aizņem apmēram 1 stundu, un, lai pabeigtu grūtos līmeņus, jums būs vajadzīgas nedēļas, ja nemaksājat par papildu lidmašīnu. Laikam nevajadzētu pārsniegt 20 minūtes. Ja jūs varat samazināt šo laiku, es palielināšu ⭐⭐⭐ zvaigznes
Vienkārši fenomenāli. Tāpat kā Symbian spēle bija tik slīpēta, ka pat Android spēles izskatās tik pārsteidzoši. Viena sūdzība tikai par to, ka mākoņa saglabāšana nedarbojas, jo es pabeidzu 6 posmus, un, ja vēlaties pāriet uz citu ierīci, jūs nevarat spēlēt no 7. posma. Jums jāsāk no nulles. Es nopirku šo spēli un nekad to nenožēloju. Gaida K Rally no izstrādātāja, jo arī tā bija lieliska spēle. 5/5.
Laba spēle, ļoti patīkama, un tajā ir daudz ko darīt. Lai gan es domāju, ka ātrās raķetes ir pārāk pārspīlētas, jo raķešu šāvēja uzreiz izšauj jūsu varoni, tiklīdz tie parādās ekrānā, un to ātruma dēļ var būt gandrīz neiespējami izvairīties laikā. (ja vien nav paredzēts iegaumēt kartes) Manuprāt, būtu labi, ja raķetes izšautu tikai tad, kad tās ir parādījušās uz ekrāna pāris sekundes, nevis uzreiz, vai varbūt dotu tām darbības rādiusu, lēnākas raķetes vai ierobežotu munīciju.
Tas ir diezgan labi. Problēmas ir tādas, ka jums ir jābūt draugiem, kas spēlē, lai pievienotos turnīram, un sacensība (pat ja esat samaksājis par papildinājumu un dubultzvaigznes noņemšanu) ir šausmīgs, lai jūsu lidmašīna nonāktu līdz līmenim, kurā jūs faktiski varētu pārvarēt vēlākos līmeņus. uz augstākām grūtībām.
Abas versijas tika atinstalētas dažu dienu laikā vairāku problēmu dēļ, kas jaunajā versijā patiesībā ir vēl sliktākas... Navigācija ekrānā cīņas laikā ir ļoti sarežģīta; pirksts vienmēr bloķē daļu no tā, it īpaši, ja pārvietojaties, lai noķertu zvaigznes vai izvairītos no ļaundariem... Nereāli augstu mērķu sasniegšana pirmajā līmenī ir vēl sliktāka, jo pamata ieroci ir ļoti grūti saskatīt, it īpaši šajā. .. Nevar nošaut lietas, ja neredzi, ko un kur tu šauj...
Sky Force Reloaded Trò chơi điện tử pbl
Sky Force Reloaded Arcade enf
Agent Walker: Secret Journey Petualangan yws
Lūdzu, izveidojiet to tā, lai ikreiz, kad pieskaraties ekrānam ar diviem pirkstiem, tiek veikts uzlādēts kadrs. Man ir tik daudz reižu trāpīts, jo tas pārvieto manu kuģi starp maniem pirkstiem, nevis veic lādiņu šāvienu. Ļooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo;;;
SŪK. Atinstalēts Jūs esat ļoti laipni gaidīti, jūsu atbilde nav mainījusi manu viedokli.
Es mīlu šo spēli, esmu spēlējis neregulāri kopš izlaišanas; pārsteidzoša grafika, mehānika ir jautra, un patiesībā ir patiešām jautri sēt zvaigznes un izpildīt misijas visās viņu grūtībās.
ir nepieciešams vairāk medaļu līdz atklātajam līmenim. šeit spēle kļūst par garlaicīgu laika kavēkli... gfx un vadība ir lieliska, stulbi atbloķēšanas taimeri un ļoti dīvaini līmeņa atvēršanas kritēriji sabojā spēli
Tas ir nepatīkams satricinājums, jo īpaši tāpēc, ka iegūtā nauda = nogalināti mērķi * mērķa stingrība. Bet! Tikai pirmajiem 3 līmeņiem. 4. līmenis un augstāks līmenis ir tikai iegūta nauda = nogalināti mērķi, kas nozīmē grūtākus ienaidniekus, vairāk, kas tiek prom, un vairāk pūļu vai laika, lai iegūtu tādu pašu naudas summu. Vienkārši sasmalciniet 1. 2. vai 3. līmeni parastajā cietajā vai murgā atkarībā no jūsu lidmašīnas. Blueh
Lieliska spēle un grafika ir tik laba. Perfekta spēle.
Patika pirmais. Šis pārtaisījums vairāk atgādina atkārtotu pārraudzību. Sākotnējais kuģis ir tik nožēlojams, ka pirksts sāp, mēģinot precīzi tikt virs katras atsevišķas zvaigznes, no kurām jums ir vajadzīgi tūkstoši, lai būtu kuģis ar jebkuru biznesu. Pirmais bija atkārtoti atskaņojams. Šis ir malums. Atbalstīja pēdējo spēli, piespēlējot šo.
tik grūti nopelnīt zvaigznes, lidmašīnām ir nepieciešams tik daudz zvaigžņu, un jaunināšanas laikā ir jāgaida, tāpēc es piešķiršu 3 zvaigznes, spēle ir tik laba, ja to labosit, es piešķiršu 5 zvaigznes
Lūdzu, labojiet savas B1 misijas, kuras ir gandrīz neiespējami pabeigt, un maksimālie jauninājumi ir pilnīgi bezjēdzīgi.
Šīs spēles grafika ir ārprātīga. Esmu spēlējis datora versiju, lai vide ir brīnišķīga, taču viena lieta, kas patīk katram vecskolas spēlētājam. Tā ir vairāku spēlētāju modifikācija. Šai spēlei ir viens, bet tā saucas turnament ok, bet ja jums diemžēl nav drauga tad ko tu darītu Tas man ir ļoti kaitinoši, un daudziem spēlētājiem patīk vairāku spēlētāju režīms, lūdzu, vēlos, lai tas tiktu pievienots 🙏
Jauki, bet es paliku pie vidus. Nevar virzīties uz priekšu vairāk, spēle kļūst pārāk grūta. Izdzēsts. Forša spēle, bet...
Nav iespējams atslēgt vibrāciju, kas notiek, kad jūs saņemat sitienu. Cik grūti to būtu bijis izdomāt?
Lieliska spēle, tieši tas, ko meklēju. Jūs patiešām varat spēlēt nemaksājot, taču cenas ir tik godīgas, ka jums vajadzētu iegādāties papildu vai divas.
Sky Force Reloaded आर्केड गेम xlt
Sky Force Reloaded Arkadne igre vnol
Forša spēle, bet pārāk daudz zvaigžņu lauksaimniecība.